امروز پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷
روغن سرخ کردنی 2700
روغنی که این روزها مصرف آن در جامعه بسیار متداول شده است. این روغن مخلوطی از  انواع  روغن های گیاهی است که دارای نقطه دود بسیار بالا در حدود 260 درجه سانتیگراد و مقاومت حرارتی زیادی می باشد. درصد اسیدهای چرب اشباع  در روغنهای سرخ کردنی نسبت به سایر  روغن های گیاهی بالاتر بوده و باعث پایداری بیشتر این  روغن ها  در هنگام سرخ کردن می شوند و دارای اسید چرب ترانس می باشند, روغن های سرخ کردنی فرموله فاقد اسیدهای چرب ترانس هستند. این روغن سرشار از اسیدهای چرب ضروری و حاوی ویتامین های A وE می باشد.
 
در هنگام استفاده از روغن سرخ کردنی با رعایت نکات زیر سلامت خود و خانواده را تضمین کنید:
- بهتر است روغن استفاده شده را مجدد به بطری برنگردانید.
- در صورت استفاده مجدد حتماً از صافی عبور داده شود.
- از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن بپرهیزید , چون نمک نقطه دود روغن را پایین آورده  و باعث تخریب زودتر  روغن می گردد.
- در هنگام سرخ کردن باید کراقب باشیم تا روغن به نقطه دود نرسد, زیرا ترکیب آن شروع به تغییر کرده و کف هایی روی آن تشکیل شده که  حاوی سمی بنام آکرولئین است و باعث سوزش چشم و ایجاد رادیکال آزاد در جدار رگها می شود.
- بهترین دمای  نگهداری روغن 15 الی 25 درجه سلسیوس می باشد.
تماس با ما
دفتر مرکزی آرین : خیابان شریعتی ، روبروی حسینیه ارشاد ، کوچه هدیه ، پلاک ۱۰ ، واحد ۸
تلفن : ۲۶۴۱۱۸۰۹ و ۲۶۴۱۴۰۹۱ 
آدرس کارخانه : آمل شهرک صنعتی چمستان
تلفن : ۰۱۱۴۴۶۶۷۵۶۶

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ویونی می باشد.
طراحی سایت : ایران طراح