امروز پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷
روغن کلزا 16 کیلوگرمی
روغن کانولا یا کلزا  از اصطلاح ژنتیکی دانه های گیاه براسیکاناپوس و براسیکاراپا به دست آمده است و دارای اسید اروسیک و گلوکوزینولات های کم می باشد.
ارزش غذایی روغن کانولا  به خاطر مقدار کم  اسیدهای چرب اشباع شده و مقدار نسبتاً زیاد اسید اولئیک (امگا9) و آلفالینولنیک (امگا3) است که برای سلامتی مفید می باشد. این روغن بعد از روغن زیتون  از نظر مقدار اسید اولئیک (60-85 درصد) در بین چربی ها  و روغن های نباتی خوراکی در مقام دوم قرار دارد. روغن کلزا بسیار پایدار بوده و در اثرحرارت  خاصیت آن دیرتر  تغییر می کند و تغییرات پراکسیدی آن در مقایسه با  روغن های دیگر تقریباً صفر است .  روغن کلزا فاقد اسیدهای چرب ترانس می باشد. این  روغن در کاهش کلسترول کل و لیپوپروتیئن های کم چگال (کلسترول بد) خون موثر است.
همچنین روغن کانولا  در ترکیب فسفولیپیدهای موجود در پلاکت های خون تاثیر داشته و درفعالیت پلاکت ها  و جلوگیری از لخته شدن خون در عروق موثر است , در نتیجه محافظ عملکرد قلب می باشد. روغن کانولا دارای طعم خوب و بافتی نرم و سبک بوده  که در پخت و پز و سالاد  و همچنین بعلت داشتن نقطه دود بالا که در حدود 232 درجه سانتیگراد است برای سرخ کردن نیز استفاده می شود.
تماس با ما
دفتر مرکزی آرین : خیابان شریعتی ، روبروی حسینیه ارشاد ، کوچه هدیه ، پلاک ۱۰ ، واحد ۸
تلفن : ۲۶۴۱۱۸۰۹ و ۲۶۴۱۴۰۹۱ 
آدرس کارخانه : آمل شهرک صنعتی چمستان
تلفن : ۰۱۱۴۴۶۶۷۵۶۶

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ویونی می باشد.
طراحی سایت : ایران طراح