روغن های پخت و پز

بهترین روغن های پخت و پز

روغن های پخت و پز ویونی برای طبخ غذاهای سالم و خوشمزه

روغن های ویژه

روغن های ممتاز ویژه ویونی

روغن های ویژه ویونی، برای سلامتی و طول عمر بیشتر

روغن های سرخ کردنی

بهترین روغن های سرخ کردنی

روغن های سرخ کردنی ویونی با کیفیت ممتاز و پایداری حرارتی مخصوص سرخ کردن

 

فواید دارویی و درمانی روغن سویا!

1. سلامت قلب

روغن سویا بیشتر از اسید های چرب اشباع نشده تشکیل شده است که برای سلامت قلب مفید هستند؛

مطالعات نشان می دهد که چربی های اشباع نشده سطح کلسترول بد خون یا LDL را کاهش داده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.

علاوه بر این روغن سویا حاوی اسید های چرب امگا 3 است که می تواند به کاهش التهاب بدن و محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک کند.

2. پوکی استخوان

روغن سویا حاوی مقادیر قابل توجه ویتامین K است که علاوه بر نقشی که در لخته شدن خون دارد در تنظیم متابولیسم استخوان هم نقش اساسی دارد.

تحقیقات نشان می دهد که ویتامین K برای سنتز پروتئین های خاص که برای حفظ توده استخوانی ضروری هستند، مفید می باشد. همچنین مطالعات بر روی حیوانات نشان داده که روغن سویا به کاهش علائم التهاب در بدن کمک کرده و خطر از بین رفتن استخوان و ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

3. منبع اسید های چرب امگا 3

روغن سویا یکی از منابع اسیدهای چرب امگا 3 می باشد که نقش اساسی در سلامت قلب، رشد جنین، عملکرد مغز و جلوگیری از ابتلا به بیماری ها دارد.

مصرف اسید های چرب امگا 3 همچنین می تواند به کاهش التهاب بدن که عامل بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان و دیابت است، کمک کند.

4. چاقی و افزایش وزن سالم

در حالی که 80٪ از جمعیت جهان می خواهند وزن خود را کاهش دهند، بسیاری از افراد هم هستند که به دنبال روش هایی برای افزایش وزن می گردند. از آنجا که روغن سویا دارای مقادیر بالاتری از اسید های چرب تک اشباع نشده و چند اشباع نشده می باشد، می تواند باعث چاقی و افزایش وزن سالم شود.

5. تقویت حافظه

افزایش سطح چربی های اشباع شده باعث تشکیل پلاک های آمیلوئید روی سلول های مغزی و در نتیجه کاهش حافظه می شود.

روغن سویا دارای مقادیر زیادی ویتامین K و اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولنیک و لینولئیک اسید است که اسید های چرب امگا 3 و اسید های چرب امگا 6 را تشکیل می دهند. این اسید های چرب دارای خاصیت محافظت کننده قوی سلول های عصبی هستند که باعث تقویت حافظه و یادگیری شده و ابتلا به اختلالات شناختی مانند آلزایمر را کاهش می دهند.

خواص روغن سویا برای پوست و مو

6. مرطوب کننده طبیعی پوست

برخی تحقیقات نشان می دهد که روغن سویا به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و باعث بهبود سلامت پوست صورت و محافظت از آن در برابر نور خورشید می شود.

7. درمان آکنه و جوش صورت

روغن سویا به دلیل مقادیر بالای ویتامین E موجود در آن که یک ماده ی ضد التهاب طبیعی است باعث درمان آکنه و جوش صورت می شود.

8. تقویت و افزایش رشد مو

استفاده از روغن سویا برای ماساژ مو های سر باعث افزایش آمینو اسید ها و مولکول های مشابه کراتین در فیبر های مو شده و با تقویت ریشه ها به افزایش رشد موی سر کمک می کند.

ارزش غذایی روغن سویا (100 گرم)

کالری : 884

چربی : 100 گرم

تحقیقات جدید نشان داده خواص روغن کنجد برای سلامت بسیار زیاد است. بعلاوه روغن کنجد برای پوست و مو نیز عالی است. همچنین از این روغن می توانید در آشپزی و برای اضافه کردن طعمی فوق العاده به غذای خود استفاده کنید.

از روغن کنجد به عنوان چربی سالم استفاده کنید

بیشتر ما می دانیم که چربی ها انواع مختلفی دارند. برخی خوب و برخی بد هستند و برای سلامت ضرر دارند. روغن کنجد سرشار است از چربی های دارای حلقه های اشباع نشده و چربی های غیر اشباع و همچنین میزان چربی های اشباع شده اش نیز پایین است. چربی های غیر اشباع و چربی های دارای حلقه های اشباع نشده برای سلامت قلب مفید هستند و کمک می کنند کلسترول تحت کنترل در بیاید. از سوی دیگر چربی های اشباع و چربی های ترانس التهاب و کلسترول کلی را تقویت می کنند که برای قلب بد است. یک چهارم فنجان روغن کنجد حاوی حدود 6.75 گرم چربی غیر اشباع، 7.84 گرم چربی دارای حلقه های اشباع نشده و 2.50 گرم چربی اشباع شده است.

از روغن کنجد برای ماساژ پا قبل از خواب استفاده کنید

بعضی از ما قبل از خواب روتین خاصی داریم. دندان هایمان را مسواک می زنیم، صورتمان را می شوییم، به پوست صورتمان کرم می زنیم، اما یک چیز آرامش بخش مانند ماساژ پا چه؟ ماساژ دادن خود یکی از قسمت های اساسی برنامه درمانی آیورودا است و همچنین روغن کند برای پوست نیز مفید است. مالیدن یک قاشق چای خوری روغن کنجد یا بیشتر به کف پا قبل از خواب کمک می کند می کند شب خواب راحت تری داشته باشید. به خاطر داشته باشید بعد از مالیدن روغن کنجد به کف پا جوراب بپوشید.

روغن کنجد مفید برای بهداشت دهان و دندان

اجداد ما برای داشتن دندان هایی سالم و رفع بوی بد دهان مسواک نداشتند، بنابراین مدت ها پیش آنها از شستشوی دهان با روغن استفاده می کردند ( در این روش یک قاشق غذا خوری روغن را به مدت 5 تا 10 دقیقه در دهان خود می چرخانید و سپس بیرون میریزید ). تحقیقات پزشکی نشان داده است این کار می تواند مقدار باکتری های دهان را کاهش دهد و به سالم نگه داشتن دهان و لثه ها کمک کند.

روغن کنجد پوست و استخوانتان را تقویت می کند

مواد مغذی روغن کنجد مانند دانه کنجد نیست چون روغن از بخش جدا شده دانه اصلی درست می شود. اما یکی از مواد معدنی که در روغن باقی می ماند زینک است. بیشتر زمانی به یاد زینک می افتیم که دچار سرما خوردگی یا آنفولانزا شده باشیم چون می تواند مدت زمان یا شدت علائم بیماری را کاهش دهد. اما زینک در بدن برای ساخت کلاژن نیز استفاده می شود و به پوستمان انعطاف بیشتری می بخشد. زینک حتی می تواند به تراکم استخوانتان نیز کمک کند.

 

روغن کنجد روان کننده روده است

همه ما ممکن است گاهی دچار یبوست شویم. نوشیدن مقدار زیادی آب و اضافه کردن فیبر به برنامه غذایی به روان کردن روده ها کمک می کند اما گاهی در مصرف فیبر غفلت می کنیم و یا دارویی می خوریم که باعث یبوستمان می شود. یکی دیگر از مزایای روغن کنجد این است که کمک می کند همه چیز دوباره به حرکت دربیاید. استفاده یک یا دو قاشق غذا خوری روغن کنجد کمک می کند روده ها چرب شوند و شدت یبوست کاهش بیابد.

روغن کنجد کمک می کند موها درخشان و پر بمانند

بیشتر ما بطری های نیمه پری از محصولات مراقبت از مو داریم که به خاطر تاثیر نداشتن رهایشان کرده ایم. روغن کنجد حاوی ویتامین B، ویتامین E، منیزیم، کلسیم و فسفر است – مواد مغذی ضروری که موها و پوست کف سر را تغذیه می کنند. این بار به جای قفسه شامپوهای داخل حمام به سراغ روغن کنجدی که در آشپزخانه دارید بروید. مقداری روغن زیتون را به ریشه موها و کف سر ماساژ دهید و بگذارید 30 دقیقه بماند. صبح روز بعد با آب گرم و شامپو شستشو بدهید.

با رادیکال های آزاد مقابله می کند

رادیکال های آزاد باعث آسیب رسیدن به DNA، سلول ها و پروتئین بدن ما می شوند. این نوع آسیب می تواند منجر به بروز بیماری هایی نظیر آلزایمر، پارکینسون و سرطان شود. مواد خاصی مانند الکل، دود تنباکو، آفت کش ها، آلودگی هوا و غذاهایی که می خوریم باعث تولید رادیکال های آزاد می شوند. مهم است که برنامه غذایی سرشار از آنتی اکسیدان استفاده کنیم تا با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه کنیم و استرس اکسیداتیو را کاهش دهیم. حتی تحقیقات جدید نشان داده آنتی اکسیدان ها به مقابله با آرتروز، پیشرفت سرطان، آسیب های عصبی و التهاب کمک می کنند.

روغن کنجد حرارت را تحمل می کند

روغن نارگیل و یا روغن اکسترا ویرجین زیتون هم برای پخت و پز مناسب است اما می توانید روغن کنجد را هم که می تواند حرارت بالا را تحمل کند نیز به این جمع اضافه کنید. روغن سوخته به جز بد بو کردن آشپزخانه و خراب کردن غذا برای سلامتمان هم مناسب نیست. نقطه دود کردن روغن حرارتی است که در آن روغن شروع به شکستن می کند و شروع به آزاد کردن رادیکال های آزاد و بو می کنند. یکی از چیزهای خوبی که در مورد روغن کنجد وجود دارد این است که نقطه دودش حدود 400 درجه فارنهایت است. بنابراین بدون اینکه غذا را دچار مشکل خاصی کند می تواند در پخت و پز مورد استفاده قرار بگیرد.

 

روغن زیتون(به انگلیسی: Olive oil) از میوه درخت زیتون به دست می‌آید. این درخت نخستین بار در کرانه‌های مدیترانه پرورش یافت. روغن زیتون را با فشردن میوه زیتون به دست می‌آورند که دارای مقدار زیادی چربی سیر نشده می‌ باشد.

روغن به وسیلهٔ خرد کردن کامل زیتون و جدا کردن روغن به وسیلهٔ روش‌ های مکانیکی یا شیمیایی تولید می‌شود. این روغن بسیار در آشپزی، لوازم آرایش، دارو و صابون در قدیم به عنوان سوخت چراغ‌های روغنی به کار برده می‌شود. روغن زیتون در سرتاسر جهان به کار برده می‌شود، بیشترین مصرف آن در کشورهای پیرامون مدیترانه است.

سه کشور عمده تولیدکننده روغن زیتون در جهان، اسپانیا، ایتالیا و یونان هستند. این سه کشور بیش از ۷۵ درصد از روغن زیتون جهان را تولید می‌کنند. اسپانیا حدود ۳۰٪ از روغن زیتون جهان را تولید می‌کند، دومین کشور ایتالیا و سومین یونان است که در مجموع ۷۵ درصد روغن تولیدی از منطقه Jaen بدست می‌آید. ایتالیا همچنین یکی از واردکنندگان روغن زیتون است و بیش از تولید خود وارد می‌کند، که بخش اعظمی از آن را دوباره بسته‌بندی و به نام خود عرضه می‌کند. ایتالیا حدود ۴۰٪ روغن زیتون اسپانیا را وارد و تحت نام برند ایتالیایی صادر می‌کند.

در ایتالیا بخش اعظم تولیدات به نام "Cittàdell'Olio"، یعنی روغن شهرها تولید می‌کند، بعضی از معروف‌ترین شهرها لوکا، فلورانس، سینا در ایالت توسکانی است. اما بخش اعظم محصولات از شهر پوگلیا برداشت می‌شود. کشور پرتقال ۵٪ روغن زیتون جهان را تولید و بازار صادراتی عمده آن کشور برزیل است. امروزه از روغن زیتون در پخت‌وپز و همچنین در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی استفاده می‌کنند. از این روغن صابون هم تهیه می‌نمایند.

البته روغن زیتون را در صنایع دارویی و همچنین به عنوان سوخت چراغ‌های نفتی به کار می‌برند. مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می‌دهد که این امر، به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده در این روغن است؛ بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد.

همچنین روغن گردو و اسید چرب امگا ۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرب اشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی مفیدند.

علاوه بر این از روغن زیتون می‌توان برای براق کردن موهای خشک و نرم کردن صورت و دستها استفاده کرد. روغن زیتون برای پخت و پز و سرخ کردن بهترین روغن است. روغن زیتون به خاطر فواید بسیاری که دارد، میزان مصرف آن هم بالاست و به دنبال آن احتمال تقلب سودجویان در این محصول نیز بالا می رود.

این در حالیست که با آزمایشی ساده میتوان اصل یا تقلبی بودن روغن زیتون را تشخیص داد. به این صورت که روغن زیتون را مدتی در یخچال قراردهید؛ اگر حالت سفت شدن یا یخ زدگی دانه های روغن در آن دیده شد، روغن اصل و خالص است.

علل برتری روغن کلزا چیست؟

روغن کلزا سرشار از دو نوع اسید چرب است که برای بدن انسان حکم کیمیا را دارد، چون این دو نوع اسید در بدن تولید نمی‌شوند.

اولی «اسید آلفا لینولنیک» است که از بدن در مقابل حملات قلبی حفاظت کرده و موجب کاهش کلسترول بد بدن می‌شود. اسید چرب بعدی «اسید لینولئیک» یک اسید چرب امگا 6 است. این اسید برای مغز بسیار مفید است و در رشد نوزادان نقش بسزایی دارد. هر دو این‌ها برای بدن ضروری هستند و هر دو در گروه چربی‌های سالم غیراشباع قرار دارند.

مدیر گروه تحقیقات صنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی در این‌باره به ایسنا گفت: روغن کلزا فاقد کلسترول بوده و نسبت به همه روغن‌های خوراکی در جهان کم‌ترین چربی اشباع را دارد.

«محرمعلی برخورداری» خاطرنشان کرد: دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست است.

وی با اشاره به میزان چربی اشباع شده روغن کلزا ادامه داد: چربی اشباع شده روغن کلزا در مقایسه با روغن زیتون(3.14درصد) 6 درصد است، هم‌چنین اسیدهای چرب امگا 3 در آن 10 برابر بیش‌تر و ویتامین E هم در آن 50 درصد بیش‌تر است.

مدیر گروه تحقیقات صنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: روغن کلزا یکی از سالم‌ترین روغن‌ها است اما نگرانی موجود درباره‌اش این است که موقع داغ شدن، زود شروع به دود کردن می‌کند. این اتفاق وقتی می‌افتد که اسیدهای چرب موجود در روغن اکسیده می‌شوند و رادیکال‌های آزاد خطرناک ایجاد می‌کنند.

وی از بخار کردن روغن کلزا گفت و افزود: روغن کلزا خیلی بخار می‌کند، بنابراین از آن برای سرخ کردن یا کباب کردن استفاده کنید.

برخورداری، روغن کلزا را در کاهش بیماری‌های قلبی تأثیرگذار دانست و گفت: این روغن نه تنها باعث افزایش کلسترول نمی‌شود بلکه می تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی هم موثر باشد چون با ماده گیاهی به نام «فیتوسترول» ترکیب شده و باعث جذب کلسترول خون می‌شود.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: روغن کلزا بیشترین میزان اسید آلفا لینولنیک(امگا 3 ) را در میان روغن‌های گیاهی شناخته شده دارد.

«جابر سلیمانی» افزود: مشخص شده است که مصرف منظم این روغن، با کاهش شیوع مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی ارتباط مستقیم دارد.

وی از نقش روغن کلزا در تأمین ویتامین E مورد نیاز بدن گفت و خاطرنشان کرد: استفاده از روغن کلزا در یک وعده غذایی یک چهارم ویتامین E مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. این ویتامین نوعی آنتی اکسیدانت است که از چربی‌ها و پروتئین‌های بدن‌تان در مقابل تخریب‌ها محافظت می‌کند.

سلیمانی ادامه داد: روغن کلزا به‌عنوان یک روغن سالم و سلامتی بخش معرفی شده و در بازارهای سراسر جهان تقاضای زیادی دارد. و در مجموع سومین روغن نباتی معروف درجهان هست.

کارشناس صنایع غذایی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: یک لیتر از این روغن پنج برابر روغن معمولی مصرف می‌شود یعنی پنج بار مصرف مجدد، مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند و تغییر رنگ و بو نخواهد داشت.

وی با اشاره به نقش روغن کلزا در رشد غشای مغز کودکان افزود: از مزایای دیگر این روغن آن است که به‌علت داشتن لینولئیک زیاد باعث رشد غشای مغز کودکان زیر 2 سال می‌شود و رشد مطلوب را ایجاد می‌کند.

سلیمانی، روغن کلزا را بهترین روغن برای سرخ‌کردنی‌ها دانست و گفت: ویتامین E موجب کاهش احتمال بیماری‌های قلبی، سرطان و اختلال حافظه می‌شود. به همه خواص روغن کلزا این ویژگی مثبت را هم اضافه کنید، که این روغن به‌علت آستانه تحمل بالایی که در مقابل حرارت دارد، می‌تواند بهترین روغن برای سرخ‌کردنی‌ها هم باشد.

براساس این گزارش، روغن کلزا مخلوطی متعادل و ایده‌آل از اسیدهای چرب است. از مزایای دیگر این روغن آن است که به‌علت داشتن لینولئیک بالا باعث رشد غشای مغز کودکان زیر دو سال می‌شود و رشد مطلوب را ایجاد می‌کند. یک لیتر از این روغن پنج برابر روغن معمولی مصرف می‌شود یعنی پنج بار مصرف مجدد، مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند و تغییر رنگ و بو نخواهد داشت.

آدرس : تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از حسینیه ارشاد، ساختمان البرز، پلاک 1107، طبقه اول

کد پستی: 1948913498

شماره تماس دفتر فروش ویونی : 02126711698

شکایات : 02126720764

ساعت فعالیت : 17:00 - 08:30  (شنبه - چهارشنبه)

13:00 - 08:30  ( پنجشنبه ) 

 

درباره ویونی

ویونی با شعار، هر وعده یک ماجرا، ثمره بیش از پنج دهه تجربه متخصصان نخبه و نیز سالها تلاش خستگی ناپذیر مدیران حرفه ای کشور در صنایع روغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی می باشد هلدینگ بین المللی ویونی بعنوان مادر این مجموعه بزرگ شامل زیر مجموعه های ذیل است؛ شرکت فرآوری سبوس کندوج شرکت کشت و صنعت آرین طعم خزر شرکت پایا مهرگستران روشنا و در بخش بین الملل Golden Crops Enterprises Ltd. برخی از محصولات و خدمات هلدینگ ویونی؛ روغن کشی از دانه های روغنی شامل؛ دانه های روغنی کلزا؛ دانه های روغنی ذرت؛ دانه های روغنی کنجد؛ دانه های روغنی آفتابگردان؛ دانه های روغنی سویا؛ روغن خام زیتون؛ و نیز دیگر انواع دانه های روغنی؛ موجود در بازارهای داخلی یا خارجی؛ ظرفیتها؛ روغن کشی روزانه بیش از ۲۰۰ تن از انواع دانه های روغنی ؛ تصفیه روزانه بیش از ۱۰۰ تن انواع روغن خام؛ ظرفیت ذخیره حدود ۵۰۰۰ تن انواع روغن؛ ظرفیت ذخیره حدود ۱۲۰۰۰ تن انواع دانه های روغنی؛ که همگی ظرفیتهای فوق بصورت ماهیانه و حتی روزانه در حال ارتقاء می باشند. اطلاعات بیشتر ...